Paieška
Reklama

Šokoladinis pudingas

  • 0 0 0
3 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 6
Kremui:
  • Grietinė , 250 ml;
  • Konservuoti abrikosai , 200 gr.;
  • Abrikosų likeris , 8 v.š.;
  • Citrinos sultys , 2 v.š.;
  • Krakmolas , 1 a.š.;
  • Miltinis cukrus , 1 žiups.;
Pudingui:
  • Pienas , 500 ml;
  • Cukrus , 50 gr.;
  • Kakava , 30 gr.;
  • Krakmolas , 30 gr.;
Akcijos.lt - maisto prekių akcijų leidiniai vienoje vietoje.
Gaminimo instrukcija:
  1. Truputį pieno įpilti į dubenėlį ir suplakti su kakava, krakmolu bei cukrumi. Likusį pieną užvirinti, supilti šaltą pieno plakinį ir dar šiek tiek pavirinti.
  2. Dažnai maišyti.
  3. Dubenėlį su paruoštu pudingu perdėti į šalto vandens vonelę ir maišant atvėsinti. Stingstantį pudingą sukrėsti į stiklinius indelius ir įdėti į šaldytuvą.
  4. Abrikosus nuvarvinti sietelyje, o sunką užvirinti su likeriu. Citrinų sultis sumaišyti su krakmolu ir sukrėsti į verdantį skystį. Dar kartą užvirinti.
  5. Abrikosus supjaustyti mažais gabalėliais, sudėti į karštą kremą ir atvėsinti šalto vandens vonelėje. Sukrėsti grietinę ir gerai išmaišyti. Prieš patiekiant desertą papuošti.
Receptą atsiuntė Kamilė
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2023 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]