Paieška
Reklama

Šokoladinis bananų pyragas

  • 4.0 5 2
4 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 4
Padažui:
  • Grietinėlė , 75 ml;
  • Rudasis cukrus , 2 a.š.;
Tešlai:
  • Miltai , 200 gr.;
  • Jogurtas , 1 stikl.;
  • Kepimo milteliai , 5 gr.;
  • Cinamonas , 0,3 a.š.;
  • Kakava , 2 v.š.;
  • Kiaušiniai , 2 vnt.;
Reikės:
  • Bananai , 2 vnt.;
  • Sviestas , 250 gr.;
  • Karšto vandens , 1 stikl.;
  • Figos , 200 gr.;
Akcijos.lt - maisto prekių akcijų leidiniai vienoje vietoje.
Gaminimo instrukcija:
  1. Figas išvalome nuo sėklų ir užpilame karštu vandeniu. Palaikome 5 minutes, nusausiname ir sumalame per mėsmalę ar sutriname trintuvu.
  2. Dalį sviesto ištirpiname ir sumaišome kartu su kiaušiniu ir jogurtu.
  3. Į gautą skystą masę suberiame miltus, kepimo miltelius, cinamoną ir kakavą. Viską gerai išmaišome.
  4. Į gautą tešlą suberiame susmulkintas figas ir griežinėliais supjaustytus bananus. Gerai išmaišome.
  5. Gautą tešlą suberiame į kepimo indą. Pašauname į 200 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepame apie 40 minučių.
  6. Padažą pasigaminame iš likusio sviesto, rudojo cukraus ir grietinėlės. Viską pakaitiname ant ugnies nuolat maišydami. (apie 2-5minutes)
  7. Iškeptus pyrago gabalėlius apipilame gautu padažu. Skanaus!
Receptą atsiuntė Sigita
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2023 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]