Puodelyje užvirinkite cukrų, vandenį ir kukurūzų sirupą.
Virinkite ant vidutinės ugnies, nemaišant, kol sirupas įgaus tamsaus gintaro spalvą ir nukelkite nuo ugnies.
Palengva supilkite šiltą grietinėlę, išmaišykite ir subėrę smulkintus riešutus vėl išmaišykite bei atvėsinkite.
Gabalėliais susmulkintą šokoladą sudėkite į stiklinį indą ir kaitinkite mikrobangų krosnelėje, kol gabalėliai vos aptirps. Indą su šokoladu ištraukite iš mikrobangų krosnelės ir energingai maišykite, kol visas šokoladas pilnai ištirps.
Pasiruoštų indelių ar formelių dugną bei kraštus ištepkite šokoladu ir įstatykite porai minučių į šaldymo kamerą, kad staigiai sukietėtų.
Ištraukus iš šaldymo kameros, į šokolado „dubenėlius“ pridėkite riešutinės karamelės, ant viršaus užtepkite tirpinto šokolado sluoksnį ir išlyginkite paviršių peiliu.
Saldainius įstatykite į šaldytuvą, kad viskas pilnai sukietėtų.