Paieška
Reklama

Sklindžiai

  • 0 0 0
3 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 10
Padažui:
  • Laiškinis česnakas , 1 vnt.;
  • Česnakas , 1 skilt.;
  • Prieskoninė druska , 0,5 a.š.;
  • Salierų druska , 1 žiups.;
  • Varškė , 500 gr.;
  • Aliejus , 2 v.š.;
  • Citrinos sultys , 1 a.š.;
  • Juodieji pipirai , 1 žiups.;
  • Cukrus , 1 žiups.;
Blynams:
  • Kiaušiniai , 2 vnt.;
  • Muskatas , 1 žiups.;
  • Druska , 0,5 a.š.;
  • Svogūnas , 1 galv.;
  • Bulvės , 800 gr.;
  • Miltai , 20 gr.;
  • Aliejus , 8 v.š.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Kiaušinius išplakti su druska ir muskatu. Nuluptus svogūnus ir nuplautas bei nuluptas bulves smulkiai sutarkuoti, sumaišyti su kiaušinių plakiniu, suberti miltus ir gerai išmaišyti.
  2. Keptuvėje įkaitinti aliejų, įkrėsti tešlos, išlyginti paviršių ir kepti.
  3. Kai sklindis šiek tiek apkeps, apversti ir kepti, kol gražiai pagels.
  4. Padažą paruošti iš anksto. Laiškinius česnakus smulkiai sukapoti. Česnaką nulupti, perpjauti pusiau, apibarstyti druska, sugrūsti ir suberti į padažą.
  5. Pagardinti druska ir pipirais.
Receptą atsiuntė Juozė
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2022 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]