Paieška
Reklama

Skanūs kukuliukai

  • 0 0 0
1 įvertinimas | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 4
Padažui:
  • Vynas, baltas , 125 ml;
  • Trauktinė, trešnių , 4 v.š.;
  • Kiaušiniai , 2 vnt.;
  • Kiaušinio tryniai , 2 vnt.;
  • Cukrus , 50 gr.;
Tešlai:
  • Pienas , 125 ml;
  • Miltai, kvietiniai , 250 gr.;
  • Cukrus , 100 gr.;
  • Sviestas , 50 gr.;
  • Citrinos žievelė , 20 gr.;
  • Mielės , 20 gr.;
  • Apelsino žievelė , 20 gr.;
Apvoliojimui:
  • Migdolai, smulkinti , 30 gr.;
  • Aguonos , 30 gr.;
  • Cinamonas , 1 a.š.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Patarimas: kai padažas jau paruoštas, į karšo vandens vonelę įpilti šiek tiek šalto vandens. Pridengti ir laikyti šiltai. Prieš patiekiant dar kartą išplakti.
  2. Mieles sumaišyti su cukrumi. Ištirpinti sviestą, įpilti šilto pieno ir supilti į mieles. Suberti miltus, įmušti kiaušinį, sukrėsti tarkuotas citrinų ir apelsinų žieveles, suminkyti tešlą ir palikti kilti.
  3. Iš tešlos padaryti volelį, supjaustyti į 24 gabalėlius, suformuoti kukulius ir palikti, kad pakiltų.
  4. Kukulius sudėti į garų puodą. Jei turite tik paprastą, kukulius reikia virti piene. Virti apie 20 minučių.
  5. Vienus kukuliukus apvolioti aguonose, kitus - migdoluose ir cinamone.
  6. Karšto vandens vonelėje suplakti padažą iš 1 kiaušinio, 2 trynių, 50 g cukraus, baltojo vyno ir trešnių trauktinės.
Receptą atsiuntė Paulina
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2022 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]