Paieška
Reklama

Skanūs kalakutienos kukuliukai

  • 4.0 4 2
5 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 6
Padažui:
  • Spanguolių padažas , 1 stikl.;
  • Vištienos sultinys , 0,5 stikl.;
  • Apelsinų džemas , 0,5 stikl.;
  • Raudona paprika , 0,3 vnt.;
  • Jalapenai , 1 v.š.;
  • Pipirai , 1 žiups.;
  • Druska , 1 žiups.;
Kalakutienai:
  • Kalakutienos faršas , 500 gr.;
  • Kiaušiniai , 1 vnt.;
  • Džiūvėsėliai , 0,6 stikl.;
  • Pienas , 0,3 stikl.;
  • Prieskoniai paukštienai , 1 žiups.;
  • Druska , 1 žiups.;
  • Česnakinė druska , 1 žiups.;
  • Juodieji pipirai , 1 žiups.;
  • Raudonieji pipirai , 1 žiups.;
  • Svgūnų milteliai , 1 a.š.;
  • Vorčesterio padažas , 0,5 a.š.;
Akcijos.lt - maisto prekių akcijų leidiniai vienoje vietoje.
Gaminimo instrukcija:
  1. Į kalakutienos faršą pabarstykite prieskonių, įdėkite Vorčesterio padažo, įmuškite kiaušinį, įpilkite pieno. Viską gerai išmaišykite.
  2. Pabarstykite džiuvėsėlius, išmaišykite.
  3. Uždenkite indą maišeliu ir 1 h palikite šaltai.
  4. Išėmę faršą iš šaldytuvo padarykite kukuliukus.
  5. Kepkite aliejuje ant vidutinės ugnies. Stenkitės apkepti iš visų pusių.
  6. Padažas. Supjaustykite jelapeną ir papriką.
  7. Į keptuvę sudėkite spanguolių padažą, vištienos sultinį (arba vandenį), apelsinų džemą. Maišykite, leiskite masei užvirti.
  8. Sudėkite supjaustytus pipirus, pamaišykite. Pabarastykite prieskonių.
  9. Sudėkite kukulius į padažą ir troškinkite. Jei matysite, kad padažas per daug tirštas, galite įpilti vandens. Kai kukuliai išsitroškins, galite tiekti!
Receptą atsiuntė Simona
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2023 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]