Pradžia
Įkelti receptą
Receptai
Gaminimo pamokėlės
Straipsniai
Paieška
- Receptų kategorija -
Apkepai
Bulviniai apkepai
Varškės apkepai
Daržovių apkepai
Makaronų apkepai
Mėsiški apkepai
Kiti įvairūs apkepai
Blynai, lietiniai, sklindžiai
Lietiniai blynai
Mieliniai blynai
Bulviniai blynai
Varškėčiai
Kiti įvairūs blynai
Saldumynai ir desertai
Karšti desertai
Šalti desertai
Ledų receptai
Saldainių receptai
Drebučių receptai
Putėsių receptai
Alkoholiniai gėrimai
Alus
Brendis
Degtinė
Džinas
Konjakas
Likeriai
Martinis
Putojantis vynas
Romas
Tekila
Trauktinė
Viskis
Vynas
Nealkoholiniai gėrimai
Arbata
Gira
Kava
Kisielius
Kokteiliai
Kompotas
Kiti gėrimai
Karšti patiekalai
Bulvių patiekalai
Daržovių patiekalai
Makaronai bei ryžiai
Paukštienos patiekalai
Pieniški patiekalai
Raudona mėsa
Sojos patiekalai
Žuvies patiekalai
Kepiniai
Pyragų receptai
Pyragaičių receptai
Tortų receptai
Keksų receptai
Sausainių receptai
Bandelių receptai
Vaflių receptai
Naminė duona
Konservai
Konservuota
Marinuota
Uogienės
Košės ir tyrelės
Avižinės košės
Bulvių košės
Daržovių košytės ir tyrėlės
Grikių košės
Manų košės
Ryžių košės
Vaisinės košytės ir tyrės
Padažai ir marinatai
Picų receptai
Salotos bei garnyrai
Gaivinančios salotos
Sočiosios salotos
Karštosios salotos
Įvairiausios salotos
Garnyrų receptai
Sriubų receptai
Karštosios sriubos
Tirštosios sriubos
Trintos sriubos
Šaltosios sriubos
Pieniškos sriubos
Saldžiosios sriubos
Troškiniai
Užkandėlės
Karšti užkandžiai
Šalti užkandžiai
Sumuštiniai
Krepšeliai
Vėrinukai
Daržovių užkandžiai
Vaikų meniu
Vegetarams
- Sudėtingumo lygis -
Lengvas
Vidutinis
Sunkus
- Gaminimo laikas -
Apie 5 min.
Apie 10 min.
Apie 20 min.
Apie 30 min.
Apie 45 min.
Apie 1 val.
Daugiau nei 1 val.
Ieškoti
Tipas
Apkepai
Blynai, lietiniai, sklindžiai
Saldumynai ir desertai
Alkoholiniai gėrimai
Nealkoholiniai gėrimai
Karšti patiekalai
Kepiniai
Konservai
Košės ir tyrelės
Padažai ir marinatai
Picų receptai
Salotos bei garnyrai
Sriubų receptai
Troškiniai
Užkandėlės
Vaikų meniu
Vegetarams
Pasaulio virtuvė
Airijos virtuvė
Amerikos virtuvė
Anglijos virtuvė
Austrijos virtuvė
Baltarusijos virtuvė
Brazilijos virtuvė
Bulgariška virtuvė
Čekų virtuvė
Danijos virtuvė
Graikijos virtuvė
Indijos virtuvė
Ispanijos virtuvė
Italijos virtuvė
Japonijos virtuvė
Kinijos virtuvė
Korėjiečių virtuvė
Lenkijos virtuvė
Lietuvos virtuvė
Maroko virtuvė
Meksikos virtuvė
Norvegiška virtuvė
Olandijos virtuvė
Prancūzijos virtuvė
Rusijos virtuvė
Slovakijos virtuvė
Suomių virtuvė
Švedijos virtuvė
Tailando virtuvė
Totorių virtuvė
Turkijos virtuvė
Ukrainos virtuvė
Vengrijos virtuvė
Vokietijos virtuvė
Tibeto virtuvė
Egipto virtuvė
Gruzijos virtuvė
Reklama
Spausdinti
Išsaugoti
Skanioji vištiena su padažu
5.0
5
1
1 įvertinimas |
0
Kategorijos:
Paukštienos patiekalai
Rekomenduojame:
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val.
Porcijų kiekis:
6
Marinatui:
Ctrinos
,
3 vnt.
;
Česnakai
,
6 skilt.
;
Čiobreliai
,
1 pund.
;
Rozmarinas
,
1 pund.
;
Pipirai
,
1 žiups.
;
Druska
,
1 žiups.
;
Salotoms:
Rėžiukai
,
2 pund.
;
Graikinių riešutų aliejus
,
2 v.š.
;
Alyvuogių aliejus
;
Vištienai:
Višta
,
2,5 kg
;
Svogūnas
,
1 vnt.
;
Vištienos sultinys
,
0,5 stikl.
;
Gaminimo instrukcija:
Patraiškykite česnako skilteles. Perpjaukite citrinas per pusę.
Į indą sudėkite žoleles, česnaką, išspaustas citrinų sultis. Įdėkite šiek tiek pipirų bei druskos. Išmaišykite ir mišiniu įtrinkite vištą.
Įtrynę sudėkite viską, kas liko dubenyje į pačią vištą.
Stambiai supjaustykite svogūną ir išdėliokite kepimo skardoje.
Ant viršaus uždėkite vištą. Suriškite jos kojas pasirinktu siūlu (nespalvotu).
Supilkite ant vištos inde likusį marinatą, pašlakstykite alyvuogių aliejumi ir pabarstykite druska.
Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių temperatūros ir kepkite 1 h 15 minučių.
Iškepusią vištą išimkite iš kepimo formos ir įdėkite į dubenį 10 minučių, kad skystis nusivarvėtų.
Nukoškite kepimo metu susidariusius riebalus. Tuomet į kepimo formą supilkite šiltą vištienos sultinį, atmirkykite viską ir perkoškite.
Į gautą skysti įspauskite pusę citrinos, įberkite šiek tiek druskos, įpilkite graikinių riešutų aliejaus. Išplakite šluotele.
Supjaustykite vištą.
Į indą sudėkite rėžiukus (arba salotas), užpilkite šiek tiek padažo ir sudėkite smulkiuosius vištienos gabaliukus.
Vištieną tiekite su salotomis, padažu ir apskrudintomis bulvėmis.
Gairės:
vištienos marinatas
,
vištienos marinato receptas
,
vištiena su padažu
,
vištos marinatas
Spausdinti
Išsaugoti
Tavo komentaras
Vardas:
El. paštas:
Nerodomas viešai
Tavo komentaras apie šį receptą:
Išsiųsti
Panašūs receptai
Vištiena su padažu
Vištienos vėrinukai
„Risotto“ su mėsa
Brokolių ir mėsos kotletai
Vištienos kepsnys
Vištų blauzdelės
Paprikos įdarytos paukštiena
Traškūs vištienos gabaliukai
(6)
Daugiau receptų
Sudėtingumo lygis
Lengvas
Vidutinis
Sunkus
Reklama
Gaminimo būdas
Keptuvėje
Orkaitėje
Virimas
Troškinimas
Garuose
Mikrobangėje
Grilyje
Plakimas
Maišymas
Marinavimas
Rauginimas
Rūkymas
Sūdymas
Šaldymas
Džiovinimas
Reklama
Reklama
Pradžia
Atsiųskite savo receptą
Straipsniai
Privatumo politika
[email protected]
Kreditas
SMS credit
© 2010-2022 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale -
[email protected]
Mėgstamiausi receptai
Cukinijų mišrainė žiemai
Kalmarai, troškinti gr...
Vyšnių trauktinės ir a...
Mėgstamiausi receptai
Juodųjų serbentų užpil...
Kalafioro salotos su k...
Krapų, petražolių ir s...
Zrazai su kiaušinių įdaru
Tortas su grietinės kremu
Varškės apkepas
Kibinai su varške