Akcijos.lt - maisto prekių akcijų leidiniai vienoje vietoje.
Gaminimo instrukcija:
Paruošti mėsos padažą:
Keptuvėje apkepinti smulkintą svogūną ir faršą, kai mėsa jau bus kiek apkepusi, įdėti konservuotus pomidorus ir palikti pasitroškinti. Pagardinti žiupsneliu prieskonių.
Paruošti baltą padažą:
Keptuvėje ištirpinti sviestą ir apkepinti miltus, supilti kambario temperatūros pieną, suberti likusius prieskonius. Visą laiką maišyti ant nedidelės ugnies, kol padažas pradės tirštėti. Tuomet nuimti nuo ugnies.
Į gilesnį indą sluoksniuoti:
Lazanijos lakštai
Baltas padažas
Lazanijos lakštai
Mėsos padažas.
Mėsos padaže gali būti nemažai pomidorų skysčio - jis susigers į lazanijos lakštus.