Paieška
Reklama

Skaniausia lazanija

  • 2.7 5 3
6 įvertinimai | 0
Kategorijos: Makaronų apkepai, Apkepai
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 8
Ingredientai:
  • Lazanijos lakštai , 1 pak.;
  • Jautiena, malta , 500 gr.;
  • Pomidorai, konservuoti, smulkinti , 1 skard.;
  • Svogūnai , 1 vnt.;
  • Sūris , 300 gr.;
  • Sviestas , 20 gr.;
  • Miltai , 2 v.š.;
  • Pienas , 1 stikl.;
  • Prieskoniai , 2 žiups.;
Akcijos.lt - maisto prekių akcijų leidiniai vienoje vietoje.
Gaminimo instrukcija:
  1. Paruošti mėsos padažą:
    Keptuvėje apkepinti smulkintą svogūną ir faršą, kai mėsa jau bus kiek apkepusi, įdėti konservuotus pomidorus ir palikti pasitroškinti. Pagardinti žiupsneliu prieskonių.
  2. Paruošti baltą padažą:
    Keptuvėje ištirpinti sviestą ir apkepinti miltus, supilti kambario temperatūros pieną, suberti likusius prieskonius. Visą laiką maišyti ant nedidelės ugnies, kol padažas pradės tirštėti. Tuomet nuimti nuo ugnies.
  3. Į gilesnį indą sluoksniuoti:
    Lazanijos lakštai
    Baltas padažas
    Lazanijos lakštai
    Mėsos padažas.

    Mėsos padaže gali būti nemažai pomidorų skysčio - jis susigers į lazanijos lakštus.

    Baigti sluoksniuoti taip:
    Lazanijos lakštai
    Baltas padažas
    Tarkuotas fermentinis sūris.
  4. Kepti iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 - 40 minučių.
Receptą atsiuntė Valerija
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2023 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]