Paieška
Reklama

Silkės apkepas

  • 0 0 0
3 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 20
Įdarui:
  • Silkės filė , 7 vnt.;
  • Svogūnai , 4 vnt.;
  • Kečupas , 1 stikl.;
  • Sviestas , 30 gr.;
Tešlai:
  • Miltai , 600 gr.;
  • Sviestas , 70 gr.;
  • Mielės , 30 gr.;
  • Kiaušiniai , 4 vnt.;
  • Pienas , 1 stikl.;
Pabarstymui:
  • Sūris, fermentinis , 500 gr.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Sumaišome tešlai skirtus produktus ir paruošiame mielinę tešlą. Iškočiojame ir kepame riebalais pateptoje skardoje, kol iškeps.
  2. Svogūnus supjaustome ir pakepame su sviestu.
  3. Silkės filė supjaustome nedideliais gabalėliais ir sudedame į keptuvę su svogūnais. Užpilame kečupo ir gerai išmaišome.
  4. Ant baigiančio kepti pagrindo uždedame paruoštą įdarą ir apibarstome tarkuotu sūriu. Kepame dar 10 min.
Receptą atsiuntė Ona
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2022 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]