Paieška
Reklama

Sausainiai „Širdelės“

  • 5.0 5 2
2 įvertinimai | 1
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 8
Tešlai:
  • Miltai, kvietiniai , 400 gr.;
  • Sviestas , 100 gr.;
  • Cukrus , 200 gr.;
  • Pabarstukai , 5 v.š.;
  • Kiaušiniai , 1 vnt.;
  • Druska , 0,5 a.š.;
  • Kepimo milteliai , 1 a.š.;
  • Imbieras, maltas , 1 a.š.;
  • Citrinos sultys , 1 v.š.;
Akcijos.lt - maisto prekių akcijų leidiniai vienoje vietoje.
Gaminimo instrukcija:
  1. Išsukite cukrų, sviestą, įmuškite kiaušinį ir gerai sumaišykite. Supilkite miltus, kepimo miltelius, maltą imbierą, pabarstukus, citrinos sultis ir gerai išmaišykite.
  2. Tešlą suvyniokite į plastikinę plėvelę ir dėkite į šaldytuvą 30 minučių.
  3. Atšaldytą tešlą dėkite ant miltais pabarstyto stalo ir iškočiokite 0,5 cm storio blyną ir formelėmis išspauskite sausainius.
  4. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių temperatūros, įklokite kepimo popierių į kepimo skardą, sudėkite sausainius ir kepkite apie 12 minučių.
  5. Iškepusius sausainius ištraukite iš skardos ir padėkite atvėsti.
  6. Skanaus
Receptą atsiuntė Edita
Komentarai
ne kepeja (2012-02-13 15:28:22)
Visai neblogas receptukas,ir sausainukai skanus, tik as vietoj imbieroir citrinos dejau vaniles ir migdolu extrakto :)
Tavo komentaras
Vardas:
El. paštas: Nerodomas viešai
Tavo komentaras apie šį receptą:
Išsiųsti

Panašūs receptai

Daugiau receptų
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2023 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]