Šviežio didesnio svogūno galva, ar laiškai
, 1 vnt.;
Aitrioji paprika
, 1 vnt.;
Žali bazilikai
, 1 pund.;
Jogurtinė grietinė
, 300 gr.;
Želatina
, 1 v.š.;
Juodieji pipirai, malti
, 1 žiups.;
Druska
, 1 žiups.;
Akcijos.lt - maisto prekių akcijų leidiniai vienoje vietoje.
Gaminimo instrukcija:
Želatiną ištirpinti mažame kiekyje vandens, pašildžius išmaišyti ir kai atvėsta supilti į saikingai išplaktą grietinę.
Į užpilą suberti druską, pipirus, smulkintus bazilikus, svogūnus, bei aitriosios paprikos smulkintą gabaliuką.
Pomidoriukus supjaustyti. Galima juos suversti į grietinės masę kartu su ikrais ir išmaišyti, galima atskirai dėlioti pomidorus, ikrus, grietinę.
Palikti šaldytuve bent 5 val.. Turint kelioninį šaldytuvą,tai labai patogi užkanda - nesitaško vežant, gaivina, suteikia energijos, neapsunkina organizmo:)