Paieška
Reklama

Šaltiena greitpuodyje

  • 0 0 0
2 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų kiekis: 6
Ingredientai:
  • Kiaulės kojos , 4 vnt.;
  • Kiaulės karka , 1 vnt.;
  • Svogūnai , 1 vnt.;
  • Druska , 1 v.š.;
  • Sodo prieskoninių žolelių mišinys , 1 a.š.;
  • Juodieji pipirai , 2 vnt.;
  • Lauro lapai , 2 vnt.;
Akcijos.lt - maisto prekių akcijų leidiniai vienoje vietoje.
Gaminimo instrukcija:
  1. Sudėti kiaulieną į greitpuodį. Įpilti vandens, kad puodo trečdalis laisvas liktų, sudėti svogūną, druską, prieskonius. Virti pagal jo darbinę instrukciją apie 45 minutes. Po to palikti pastovėti dar apie 2 valandas.
  2. Atidarius paragauti skonį, ir jei ko trūkta, dar pridėti. Aš dar vandens kiek įpilu ir paverdu apie 5 minutes, jau paprastai - gaunasi ne tokia tiršta šaltiena ir skaidresnė.
  3. Mėsą atskirti nuo kaulų, sudėti į dubenis ir užpilti sultiniu, atšaldyti.
Receptą atsiuntė Regina
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2023 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]