Paieška
Reklama

Salotos su lašiša

  • 4.3 5 3
3 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų kiekis: 4
Salotoms:
  • Lašišos filė , 400 gr.;
  • Svogūnas , 0,5 galv.;
  • Agurkai , 1 vnt.;
Žuviai:
  • Raudonas vynas , 1 v.š.;
  • Alyvuogių aliejus , 1 v.š.;
  • Medus , 1 a.š.;
  • Druska , 4 žiups.;
  • Juodieji pipirai , 2 žiups.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Žuvį įtriname prieskoniais ir palaikome apie 1 h. Po to kepame orkaitėje iki 220 C apie 15-20 min.
  2. Kol kepa žuvis supjaustome griežinėliais agurką, svogūną,
  3. Kai žuvis iškeps ir pravės, supjaustome mažesniais gabalėliais.
  4. Medų sumaišome su raudonuoju vynu ir alyvuogių aliejumi. į šią masę įmaišome lašišos gabalėlius.
  5. Žuvį sudedame į lėkštę kartu su agurkais ir svogūnais.
Receptą atsiuntė Vida
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2021 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]