Paieška
Reklama

Salotos su kalmarais

  • 0 0 0
2 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 6
Padažui:
  • Citrinos sultys , 1 v.š.;
  • Alyvuogių aliejus , 0,3 stikl.;
Salotoms:
  • Kalmarai , 800 gr.;
  • Salierai , 100 gr.;
  • Svogūnų laiškai , 5 vnt.;
  • Žaliosios alyvuogės , 1 stikl.;
  • Citrinos žievelė , 1 a.š.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Kalmarus nuvalykite ir nuskalaukite su šaltu vandeniu. Nusausinkite popieriniu rankšluosčiu.
  2. Užvirkite vandenį ir sudėkite kalmarus. Vandens ir druskos santykis turėtų būti toks: 1 šaukštas druskos 3 litrams vandens. Pavirkite ne ilgiau nei 30-40 sekundžių. Nusausinkite ir greitai atvėsinkite. Galite panaudoti ledukus.
  3. Susmulkinkite likusius ingredientus, sumaišykite su citrinos sultimis, aliejumi ir įmaišykite kalmarus.
Receptą atsiuntė Agnė
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2022 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]