Paieška
Reklama

Salotos „Paršelis“

  • 4.0 5 3
3 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 3
Salotoms:
  • Vištiena, virta , 250 gr.;
  • Pievagrybiai , 150 gr.;
  • Žirneliai , 100 gr.;
  • Makaronai , 120 gr.;
  • Majonezas , 4 v.š.;
Akcijos.lt - maisto prekių akcijų leidiniai vienoje vietoje.
Gaminimo instrukcija:
  1. Vištieną supjaustykite kubeliais.
  2. Pievagrybius susmulkinkite. Tinka tiek švieži grybai, tiek marinuoti.
  3. Išvirkite makaronus (kriaukleles). Virti reikia apie 10 min. Berti makaronus į užvirusį vandenį.
  4. Nusausinti makaronus ir sumaišyti su vištiena, žirneliais, grybais ir majonezu.
  5. Salotas dekoruoti galima pagal kiekvieno fantaziją. Aptepkite viršų majonezu ir dekoruokite iš turimų produktų.
  6. Skanaus!
Receptą atsiuntė Paulina
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2023 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]