Paieška
Reklama

Ruginė duona

  • 5.0 5 1
1 įvertinimas | 0
Kategorijos: Naminė duona, Kepiniai
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 10
Tešlai:
  • Ruginiai miltai , 500 gr.;
  • Vanduo , 350 ml;
  • Medus , 1 v.š.;
  • Druska , 1,5 a.š.;
  • Kepimo milteliai , 2 a.š.;
  • Kmynai , 1 v.š.;
  • Sviestas , 40 gr.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Į dubenėlį sudėkite miltus, druską, kepimo miltelius, cukrų arba medų, ištirpintą sviestą ir kmynus. Supilkite šiltą vandenį ir išminkykite rankomis.
  2. Tešlą sudėkite į kepimo skardą.
  3. Kepkite uždengę folija apie 25-30 minučių ir be folijos apie 25 minutes. Orkaitę įkaitinkite iki 180-190° C.
Receptą atsiuntė Danutė
Tavo komentaras
Vardas:
El. paštas: Nerodomas viešai
Tavo komentaras apie šį receptą:
Išsiųsti

Panašūs receptai

Daugiau receptų
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2021 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]