Paieška
Reklama

Riešutinis pyragas

  • 3.7 5 3
3 įvertinimai | 0
Kategorijos: Pyragų receptai, Kepiniai
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 10
Tešlai:
  • Lazdyno riešutai , 180 gr.;
  • Sviestas , 120 gr.;
  • Kiaušiniai , 3 vnt.;
  • Cukraus pudra , 180 gr.;
  • Citrinos žievelė , 1 vnt.;
  • Miltai , 250 gr.;
  • Pienas , 150 gr.;
  • Alyvuogių aliejus , 1 v.š.;
Akcijos.lt - maisto prekių akcijų leidiniai vienoje vietoje.
Gaminimo instrukcija:
  1. Sudėkite riešutus į kepimo skardą. Pakaitinkite juos kelias minutes 180 laipsnių temperatūroje. Atvėsinkite ir patrinkite tarp rankų, kad nusiluptų odelė.
  2. Išplakite kiaušinius, maišydami paeiliui sudėkite cukrų, minkštą sviestą, sutarkuotą vienos citrinos žievelę, miltus ir kepimo miltelius.
  3. Sudėkite smulkintus riešutus, supilkite aliejų, pieną ir išmaišykite viską iki vientisos masės.
  4. Patepkite kepimo formą sviestu, pabarstykite miltais ir supilkite tešlą.
  5. Kepkite 180 temperatūroje 45 minutes.
  6. Iškepusį pyragą šiek tiek atvėsinkite ir skanaukite.
Receptą atsiuntė Gražina
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2023 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]