Pasiruoškite įdarą. Išvirkite vištieną ir susmulkinkite. Sumaišykite ją su likusiais įdaro ingredientais.
Ant vieno tešlos stačiakampio dėkite po 1,5 šauštelio įdaro kas 5 centimetrus. Ant viršaus uždėkite kitą dalį tešlos, patepta puse žemyn.
Tešlą supjaustykite į kvadratėlius su tam skirtu ratuku.
Kiekvieno gabaliuko šonus suspauskite šakute, kad suliptų ir nebūtų tarpelių. Pabarstykite miltais ir padėkite į šalį.
Pasiruoškite padažą. Kaitinkite raudoną vyną su lauro lapais, šviežiai trintais pipirais ir česnakiniais svogūnais. Maišykite ir kaitinkite, kol skystis beveik išgaruos.
Supilkite vištienos sultinį ir virkite, kol liks ketvirtadalis skysčio.
Supilkite į turimą padažą grietinėlę ir garstyčias. Plakite, kol padažas sutirštės, ir laikykite šiltai.
Sudėkite ravioli į verdantį vandenį. Jie bus išvirę, kai iškils į paviršių. Tiekite su padažu.