Paieška
Reklama

Raffaelo tortas

  • 4.4 5 10
10 įvertinimų | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 12
Tešlai:
  • Kiaušiniai , 5 vnt.;
  • Vanilinis cukrus , 2 a.š.;
  • Sviestas , 65 gr.;
  • Miltai , 230 gr.;
Kremui:
  • Kondensuotas pienas , 1 skard.;
  • Sviestas , 180 gr.;
  • Grietinėlė , 450 ml;
  • grietinėlės standiklis , 2 pak.;
  • Kokoso drožlės , 50 gr.;
Reikės:
  • Cukrus , 230 gr.;
  • Citrinos sultys , 3 v.š.;
Akcijos.lt - maisto prekių akcijų leidiniai vienoje vietoje.
Gaminimo instrukcija:
  1. Kiaušinius išplakame su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Išlydome sviestą ir jį pilame į kiaušinių masę. Suberiame miltus. Iš sviestinio popieriaus iškerpame norimo dydžio rutulius, juos dedame į skardą, o ant jų tolygiai paskirstome tešlą - tai bus mūsų biskvitų blynai. Kepame 200 C orkaitėje apie 20-25 min. Turėtų išeiti apie 4-5 blynai.
  2. Grietinėlę iš lėto plakame, tada beriame standiklį ir plakame tol, kol masė bus gana tvirta. Kitame puode išsukame sviestą su kondensuotu pienu. Po to šias dvi mases sumaišome, suberiame kokoso drožles ir išmaišome.
    „Lipdome pyragą“: dedame pagrindo blyną, jį labai gausiai apšlakstome citrinų sultimis, kad padas įgautų drėgmės ir gero skonio, tada tepame kremą ir sluoksniuojame. Skanaus!
Receptą atsiuntė Martyna
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2023 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]