Paieška
Reklama

Rabarbarų gaiva

  • 5.0 5 1
1 įvertinimas | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 2
Ingredientai:
  • Rabarbarai , 2 vnt.;
  • Cukrus , 50 gr.;
  • Vanduo , 200 ml;
  • Martinis ( , 200 ml;
Gaminimo instrukcija:
Rabarbarus supjaustyti kubeliais. Į verdantį vandenį įberti cukrų, sudėti rabarbarą ir virti apie 15 min. Atvėsinti. MARTINI BIANCO atšaldyti. Sumaišyti martini su rabarbaro nuovirų 50/50. Suplakti. Pagardinti citrinos skiltele. Skanaus atsigaivinimo.
Receptą atsiuntė Julija
Tavo komentaras
Vardas:
El. paštas: Nerodomas viešai
Tavo komentaras apie šį receptą:
Išsiųsti

Panašūs receptai

Daugiau receptų
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2021 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]