Paieška
Reklama

Pyragėliai su riešutų įdaru

  • 0 0 0
1 įvertinimas | 0
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų kiekis: 10
Įdarui:
  • Cukrus , 0,5 stikl.;
  • Riešutai, lazdyno , 0,5 stikl.;
  • Kiaušinio baltymas , 1 vnt.;
Tešlai:
  • Miltai, kvietiniai , 430 gr.;
  • Sviestas , 80 gr.;
  • Pienas , 1 stikl.;
  • Kiaušinio trynys , 1 vnt.;
  • Druska , 1 žiups.;
Pabarstymui:
  • Miltinis cukrus , 1 sauj.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Miltus sumaišome su pienu, kiaušinio tryniu, tirpintu sviestu, druska ir paliekame 1 val.
  2. Kiaušinio baltymus išplakame ir sumaišome su cukrumi ir smulkintais riešutais.
  3. Tešlą iškočiojame, iš jos išpjauname skritulius, dedame po arbatinį šaukštelį įdaro, perlenkiame ir užspaudžiame.
  4. Pyragėlius verdame įkaitintame aliejuje, kol gražiai pagels (20-30 min.). Patiekiame apibarstytus miltiniu cukrumi. Skanaus.
Receptą atsiuntė Žaneta
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2022 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]