Paieška
Reklama

Pyragėliai "Bantukai"

  • 3.7 5 3
6 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 20
Ingredientai:
  • Bemielė Sluoksniuota tešla , 0,5 gr.;
  • Cukraus pudra , 2 v.š.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Pirktą bemielę sluoksniuotą tešlą išimam iš šaldytuvo, atšaldom pagal instrukciją ant įpakavimo.
  2. Kiekvieną tešlos lapelį perpjaunam išilgai per pusę į 3 dalis ir kiekvieną juostelę dar perpjaunam per pusę. Gausis stačiakampiai. Kiekvieną stačiakampį paėmę už galų sukam į priešingas puses, kol gausis bantukas. Viduriuką bantuko suspaudžiam tarp dviejų pirštų, kad kepant bantukas neatsisuktų.
  3. Po to visus bantukus išdėliojam ant kepimo popieriaus, paliekant po 2 centimetrus tarpelius tarp jų, nes kepant bantukai padidės.
  4. Pašaunam į įkaitintą orkaitę, kepam 15 min 200 laipsnių temperatūroj. Iškeptus ir ataušusius pabarstom cukraus pudra.
    Skanūs trapučiai tiesiog nepakartojami netikėtų svečių sutikimui ir tiesiog prie arbatėlės puodelio:)
Receptą atsiuntė Nijolė
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2021 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]