Paieška
Reklama

Pyragas su porų ir sūrio įdaru

  • 0 0 0
1 įvertinimas | 0
Kategorijos: Mėsiški apkepai, Apkepai
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 6
Tešlai:
  • Kvietiniai miltai , 250 gr.;
  • Varškė , 100 gr.;
  • Kviečių sėlenos , 80 gr.;
  • Kiaušiniai , 2 vnt.;
  • Kepimo milteliai , 0,5 pak.;
  • Aliejus , 2 v.š.;
Reikės:
  • Šoninė , 8 gab.;
Pirmajam įdarui:
  • Porai , 400 gr.;
Antrajam įdarui:
  • Grietinė , 150 gr.;
  • Sūris, fermentinis , 100 gr.;
  • Kiaušiniai , 2 vnt.;
  • Pienas , 6 v.š.;
  • Muskatas , 1 žiups.;
  • Druska , 1 žiups.;
  • Pipirai , 1 žiups.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Porus nuplauname ir supjaustome mažais griežinėliais. Trumpai patroškiname aliejuje.
  2. Iš 2 kiaušinių, miltų, aliejaus, kepimo miltelių, sėlenų ir varškės išminkome tešlą. Ją padaliname į tris dalis.
  3. 2/3 tešlos iškočiojame ir dedame į apvalios formos kepimo indą. Likusią dalį tešlos suvyniojame į ritinėlį ir aplink kepimo indą padarome aukštą lygų kraštą. Ritinėlio galus gerai sujungiame.
  4. Likusius kiaušinius išmaišome su gabaliukais pjaustyto sūrio, pienu, grietine, druska, pipirais ir muskatu.
  5. Ant tešlos dedame sluoksnį porų, tada sluoksnį sūrio masės ir ant viršaus išdėliojame šoninės gabaliukus (kubeliais).
  6. Kepame 200 laipsnių orkaitėje 45 min. Skanaus.
Receptą atsiuntė Eglė
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2021 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]