Sumaišyti miltus, druską ir margariną, supilti šaltą vandenį, užmaišyti tešlą ir padėti į šaldytuvą 1 valandai.
Pasiruošti įdarą - obuolius smulkiai supjaustyti arba sutarkuoti. Pasiruošti sausą mišinį iš krakmolo, muskato riešuto, cinamono, cukraus, citrinos sulčių, citrinos žievelės ir padalinti į dvi dalis.
Pusę tešlos iškočioti didesniu gabalu, negu kepimo forma ir ištiesti ant sviestu išteptos ir miltais pabarstytos skardos.
Paskleisti pusę obuolių, ant viršaus pusę sauso mišinio, tada vėl obuolių ir vėl sauso mišinio.
Uždėti gabalėlius sviesto, iškočioti antrą pusė tešlos ir ja uždengti pyragą, užsukti kraštus, patepti viršų pienu, pradurti šakute skylutes ir kepti orkaitėje 40-50 min180 laipsnių temperatūroje.