Akcijos.lt - maisto prekių akcijų leidiniai vienoje vietoje.
Gaminimo instrukcija:
Visų pirma išsikepame biskvitą: kiaušinio baltymus išplakame iki putų, suberiame cukrų ir plakame iki susidarys standžios putos (įkišus pirštą į jas ir ištraukus, putos nuo piršto turi nekristi).
Po vieną įmaišome kiaušinio trynius ir sukame iki vientisos masės.
Miltus sumaišome su krakmolu, kepimo milteliais ir beriame į kiaušinių masę.
Supilame tešlą į riebalais išteptą formą kepame apie 15 - 20 min iki 190 laipsnių C įkaitintoje orkaitėje.
Kremas: želatiną ištirpiname 30 ml. vandens.
Mikseriu plakame sumaišytus maskarponę, citrinos sultis, natūralų jogurtą, cukraus pudrą bei vanilinį cukrų. Tuomet į gautą masę supilame išbrinkintą želatiną ir gerai išmaišome. Gautą kremą dedame į šaldytuvą stingti.
Mikseriu iki standumo išplakame grietinėlę ir įmaišome ją į pradedantį stingti kremą.
Gautą kremą dedame ant iškepto ir atvėsinto biskvito. Puošiame pagal savo norus ar fantaziją :) Dedame tortą į šaldytuvą 3 - 5 valandom pastingti.
Skanaus :)