Puodą nukelti nuo viryklės, suberti miltų ir krakmolo mišinį ir maišyti, kol susiformuos tešlos gniužulas. Jį kaitinti apie 1 min., kol tešla lengvai atsiskirs nuo puodo dugno.
Karštą tešlą iš karto sudėti į dubenėlį ir po vieną įmaišyti kiaušinius. Kai tešla ima blizgėti ir sunkiai varva nuo šaukšto, kiaušinių pakanka.
Orkaitę įkaitinti iki 200C temperatūros.
Į ataušusią tešlą įmaišyti kepimo miltelius.
Dviem šaukštais suformuoti nedidelio dydžio tešlos rutuliukus ir juos išdėlioti ant kepimo popieriumi išklotos skardos.
Kepti 25-30 min. Per pirmąsias 15-20 min. neatidaryti orkaitės durelių, kad tešla nuskristų.
Iškepusių pyragėlių viršų tuojau pat nupjauti ir viską ataušinti.
Įdarui varškę sumaišyti su grietinėle, cukrumi bei vaniliniu cukrumi.