Paieška
Reklama

Purūs blyneliai

  • 4.7 5 6
6 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 2
Tešlai:
  • Miltai , 250 ml;
  • Kefyras , 250 ml;
  • Kiaušiniai , 2 vnt.;
  • Cukrus , 1 v.š.;
  • Kepimo milteliai , 1 a.š.;
  • Sviestas , 1 v.š.;
  • Druska , 1 žiups.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Į didelį dubenį persijokite miltus, cukrų, kepimo miltelius, druską.
  2. Kitame dubenyje suplakite kefyrą arba pasukas, kiaušinius ir tirpintą sviestą.
  3. Skystą mišinį nuolat maišydami palengva supilkime į miltus. Maišykite tol, kol masė bus vientisa.
  4. Prieš kepdami pirmus blynus, įkaitintą keptuvę patepkite sviestu. Dėkite po šaukštą tešlos. Kepkite, kol tešlos paviršiuje pradės kilti burbuliukai, o blyno paviršius šiek tiek paruduos. Apibarstykite cukraus pudra, užpilkite karamelės ar kokio kito mėgstamo padažo.
Receptą atsiuntė Sandra
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2020 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt