Paieška
Reklama

Prancūziški pyragėliai "Canneles"

  • 5.0 5 1
1 įvertinimas | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 4
Ingredientai:
  • Kiaušiniai (2 kiaušiniai ir jų tryniai) , 4 vnt.;
  • Pienas (riebus) , 2 lap.;
  • Svietsas , 25 gr.;
  • Vanilės ankštis (susmulkinta , 1 vnt.;
  • Romas , 80 ml;
  • Cukrus , 200 gr.;
  • Kvietiniai miltai , 100 gūž.;
Akcijos.lt - maisto prekių akcijų leidiniai vienoje vietoje.
Gaminimo instrukcija:
  1. Nedideliame puode, ant vidutinės ugnies, užkaisti pieną, sudėti sviestą, susmulkintą vanilę (kaitinti iki užvirimo). Tada nedideliame dubenėlyje išplakti kiaušinius ir jų trynius, suberti miltus ir cukrų bei viską gerai išmaišyti. Užvirusį pieną supilti į dubenį su kiaušiniais, miltais ir cukrumi. Išplakti masę.
    Į atvėsusią tešlą supilti romą.
  2. Dubenį su paruošta tešla apdengti naudojant maistinę plėvelę. Padėti i į šaldytuvą ir 24 val.
  3. Įkaitinti orkaitę iki 190°C temperatūros. Formeles ištepti sviestu. Į kepimo formeles supilti paruoštą tešlą (palikti apie 1 cm iki formelės viršaus). Kepti 30 minučių. Perkelti skardą su kepimo formomis į žemesnę orkaitės pakopą ir kepti dar 30 minučių.
  4. Ištraukti groteles su pyragėliais iš orkaitės. Palaukti keletą minučių, kol pyragėliai kiek atvės. Tada išimti pyragėlius iš kepimo formelių ir patiekti.

    Skanaus!
Čiop Čiop
Tavo komentaras
Vardas:
El. paštas: Nerodomas viešai
Tavo komentaras apie šį receptą:
Išsiųsti
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2023 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]