Paieška
Reklama

Prancūziški blyneliai su kremu

  • 5.0 5 1
4 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 4
Ingredientai:
  • Miltai , 250 gr.;
  • Kiaušiniai (ne narvuose užaugintų vištų) , 3 vnt.;
  • Pienas , 0,4 l;
  • Alus, kvietinis , 0,1 l;
  • Druska , 3 gr.;
  • Cukrus , 30 gr.;
  • Aliejus ;
Gaminimo instrukcija:
  1. Papildomai kremui reikės:
    Cukrus, 125 g.
    Miltai, 50 g.
    Kiaušinių tryniai (ne narvuose užaugintų vištų), 3 vnt.
    Vanilės ankštis, 1 vnt.
    Pienas, 0,5 l.
  2. Blyneliai:
    Miltus supilti į indą, suformuoti “šulinį” ir į jį lėtai supilti pieną. Kiaušinius su cukrumi išplakti, supilti į miltus ir išmaišyti. Kai tešla tamps vientisa, įpilti alyvuogių aliejaus ir alaus. Viską gerai išmaišyti. 30 min - 1 val įdėti į šaldytuvą.
  3. Kremas:
    Vanilės ankštį perpjauti pusiau. Cukrų, kiaušinius ir trynius sudėti į dubenį. Energingai maišyti, kol masė taps vientisa. Sudėti miltus ir vėl viską intensyviai maišyti iki vientisos masės. Pieną užvirti, įdėti vanilės ankštis. Kai pienas pašils, nuimti jį nuo ugnies ir maišant labai iš lėto pilti į bendrą masę. Viską perdėti į virimo puodą ir nuolat maišant kaitinti apie 5 minutes. Perdėti į vėsų indą, uždengti maistine plėvele ir įdėti į šaldytuvą. Atvėsinti iki norimos temperatūros.
  4. Iškepti blynelius, patiekti su kremu, papildomai galima pabarstyti cinamonu ar užpilti karamele. Skanaus!
  5. Išmokime gaminti šį patiekalą Čiop Čiop kulinarijos kursuose arba vakarėlio metu! Daugiau informacijos adresu: www.ciopciop.lt
Receptą atsiuntė Čiop Čiop kulinarijos kursai
Tavo komentaras
Vardas:
El. paštas: Nerodomas viešai
Tavo komentaras apie šį receptą:
Išsiųsti
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2022 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]