Paieška
Reklama

„Prancūziškas“ apkepas

  • 0 0 0
2 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 4
Reikės:
  • Uogos , 2 stikl.;
  • Pienas , 1,3 stikl.;
  • Batonas , 5 riek.;
  • Kiaušiniai , 5 vnt.;
  • Cukrus , 7,5 v.š.;
  • Džiūvėsėliai , 3 v.š.;
  • Riešutai, lazdyno , 4 v.š.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Batono riekeles supjaustome kubeliais ir pamirkome pieno, kiaušinių, bei 2,5 šaukštų cukraus plakinyje.
  2. Kepimo formą ištepame riebalais, pabarstome džiūvėsėliais ir sudedame pusę batono kubelių.
  3. Sumaišome uogas (gali būti mėlynės, avietės, žemuogės, vyšnios ir kt.) su likusiu cukrumi ir suberiame ant batono kubelių.
  4. Tuomet vėl dedame batono kubelius, o viršų apibarstome smulkintais lazdyno riešutais. Patepame, jeigu atliko, kiaušinio plakiniu.
  5. Kepame iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje, kol batono kubeliai gražiai apskrus (10-15 min.).
Receptą atsiuntė Aivaras
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2022 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]