Paieška
Reklama

Pomidorų tyrelė

  • 5.0 5 1
1 įvertinimas | 0
Kategorijos: Padažai ir marinatai
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų kiekis: 10
Padažui:
  • Pomidorai , 1 kg;
  • Lauro lapai , 2 vnt.;
  • Paprika, malta , 1 a.š.;
  • Svogūnai , 1 galv.;
  • Druska , 1 v.š.;
  • Kartieji pipirai , 1 a.š.;
Akcijos.lt - maisto prekių akcijų leidiniai vienoje vietoje.
Gaminimo instrukcija:
  1. Pomidorus supjaustyti ir virti pusę valandos nedideliame puode, įpilti 2 šaukštus vandens ir virti dar 20 min.
  2. Įberti druskos, pipirų, paprikos ir susmulkintą svogūną. Virti 20 min.
  3. Pertrinti per sietelį ir supilti į stiklainį.
  4. Šaldytuve galima laikyti apie 1 mėnesį.
Receptą atsiuntė Gerda
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2023 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]