Paieška
Reklama

Pievagrybių tyrėlė

  • 0 0 0
2 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 4
Sriubai:
  • Nuoviras , 2 l;
  • Pievagrybiai , 400 gr.;
  • Svogūnas , 1 vnt.;
  • Miltai , 2 v.š.;
  • Sviestas , 1 v.š.;
  • Kiaušinio tryniai , 2 vnt.;
  • Grietinėlė , 1 stikl.;
  • Petražolės , 1 a.š.;
  • Druska , 1 žiups.;
  • Pipirai , 1 žiups.;
Akcijos.lt - maisto prekių akcijų leidiniai vienoje vietoje.
Gaminimo instrukcija:
  1. Pievagrybius ir svogūną supjaustyti griežinėliais, ištroškinti svieste, perdėti į puodą su nuoviru (žolelių: petražolių, krapų, svogūnų laiškų nuoviras) ir užvirinti.
  2. Supilti tyrę, paruoštą iš miltų ir 5 šaukštų vandens. Kelias minutes virinti, nukelti nuo ugnies, išmaišyti plaktuvu ir dar kartą pašildyti.
  3. Trynius, išmaišytus su grietine ir nedideliu karšto nuoviro kiekiu, supilti į sriubą, išmaišyti ir tučtuojau nukelti nuo ugnies (nevirinti), pagardinti.
  4. Patiekti su skrebučiais ir kapotomis žaliomis petražolėmis.
Receptą atsiuntė Jurgita
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2023 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]