Paieška
Reklama

Pievagrybių garnyras

  • 0 0 0
2 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 4
Padažui:
  • Grietinė , 0,9 stikl.;
  • Sviestas , 1,5 v.š.;
  • Svogūnai , 2 vnt.;
  • Lauro lapai , 3 vnt.;
  • Juodieji pipirai , 1 žiups.;
  • Druska , 1 žiups.;
  • Petražolės , 1 pund.;
Reikės:
  • Pievagrybiai , 0,6 gr.;
Akcijos.lt - maisto prekių akcijų leidiniai vienoje vietoje.
Gaminimo instrukcija:
  1. Nuplauname pievagrybius, nulupame ir supjaustome. Išverdame nedideliame kiekyje vandens.
  2. Išvirusius pievagrybius perpilame šaltu vandeniu ir suberiame į keptuvę. Ant viršaus užpilame grietinės, sudedame svieste pakepintus svogūnus, apibarstome prieskoniais, sudedame lauro lapus, petražoles ir kelias minutes patroškinam. Puikiai tinka prie mėsos patiekalų.
Receptą atsiuntė Liucė
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2023 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]