Paieška
Reklama

Pesto padažas

  • 5.0 5 2
2 įvertinimai | 0
Kategorijos: Padažai ir marinatai
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 4
Padažui:
  • Kedrų riešutai , 50 gr.;
  • Pecorino sūris , 50 gr.;
  • Alyvuogių aliejus , 100 ml;
  • Česnakai , 1 skilt.;
  • Bazilikai , 1 sauj.;
  • Druska , 1 žiups.;
  • Juodieji pipirai, malti , 1 žiups.;
Akcijos.lt - maisto prekių akcijų leidiniai vienoje vietoje.
Gaminimo instrukcija:
  1. Sugrūskite bazilikų lapelius – su grūstuvėliu sutrinkite.
  2. Suberkite riešutus į grūstuvėlį su bazilikais ir sutrinkite.
  3. Sutrinkite nuluptą česnako skiltelę.
  4. Viską grūstuvėlio masę dar kartą gerai išmaišykite.
  5. Suberkite smulkiai sutarkuotą sūrį. Išmaišykite.
  6. Vis pamaišant, supilkite aliejų.
  7. Paskaninkite druska ir pipirais.
  8. Skanaus!
Receptą atsiuntė Simona
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2023 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]