Paieška
Reklama

Perlenktas omletas

  • 0 0 0
2 įvertinimai | 0
Kategorijos: Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 2
Ingredientai:
  • Balta duona , 2 riek.;
  • Kumpis , 2 riek.;
  • Paprika , 0,5 vnt.;
  • Sviestas , 1 v.š.;
  • Kiaušiniai , 2 vnt.;
  • Pienas , 100 gr.;
  • Majonezas , 2 v.š.;
  • Druska , 0,5 a.š.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Duoną, kumpį ir papriką supjaustom kvadratėliais.
  2. Kiaušinius suplakame su pienu, majonezu ir druska iki vientisos masės.
  3. Keptuvėje ištirpdome šaukštą sviesto, supilame kiaušinių plakinį. Ant kaiušinio plakinio sudedame papriką, kumpį arba dešrą bei baltą duoną. Kepame ant mažos ugnies keletą minučių.
  4. Patarimas: Jei norite gražiai apversti omletą, reiktų antros keptuvės. Joje įkaitinam šaukštelį sviesto, uždengiame gerąja puse kepantį omletą ir staigiu judesiu apverčiame jį iš vienos keptuvės į kitą bei pakepam dar keletą minučių. Jeigu neturite kitos keptuvės, reiks pasistengt apverst su platesne lopetėle arba perlenkus per pusę dar pakepti po minutę iš abiejų pusių.
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2020 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt