Šokoladiniam sluoksniui išplakite 400 g pasaldintos 5 šaukštais cukraus grietinėlės. Į ją suberkite 0.5 stiklinės kakavos, įpilkite truputį konjako ir nuolat maišydami supilkite 3 valgomus šaukštus želatinos ištirpintos vandenyje.
Masę lygiomis dalimis supilstome į aliejumi pateptas formeles.
Baltajam sluoksniui išplakite 200g pasaldintos 2 šaukštais cukraus grietinėlės. Ją paskaninkite 1 pakeliu vanilės cukrumi ir nuolat maišydami supilkite ištirpintą vandenyje 1.5 šaukšto želatiną.
Šią masę supilame ant šokoladinio sluoksnio.
20 min. formeles laikome šaltai.
Desertą išimkite iš formelių, papuoškite plakta 100 g grietinėle su 1 šaukštu cukraus ir kakavos milteliais.