Paieška
Reklama

Padažas salotoms

  • 5.0 5 1
1 įvertinimas | 0
Kategorijos: Padažai ir marinatai
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 6
Padažui:
  • Morkos , 230 gr.;
  • Svogūnai , 110 gr.;
  • Salierai, stiebai , 100 gr.;
  • Apelsinai , 1 vnt.;
  • Imbieras, maltas , 12 gr.;
  • Majonezas , 30 ml;
  • Kečupas , 30 ml;
  • Sojų padažas , 45 ml;
  • Actas , 30 ml;
  • Cukrus , 1 a.š.;
  • Aliejus , 40 ml;
  • Druska , 2 žiups.;
Akcijos.lt - maisto prekių akcijų leidiniai vienoje vietoje.
Gaminimo instrukcija:
  1. Morkas, svogūnus, salierus, nuluptą apelsiną gerai sutrinti su trintuvu. Turi gautis tyrelė, be gumuliukų.
  2. Įmaišyti imbierą, majonezą, kečupą, actą, sojų padažą, cukrų, aliejų ir druską.
  3. Šis padažas tinka įvairioms salotoms pagardinti.
Receptą atsiuntė Olga
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2023 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]