Akcijos.lt - maisto prekių akcijų leidiniai vienoje vietoje.
Gaminimo instrukcija:
Pasiruošiame vištą, ją nuplauname ir padedame nuvarvėti.
Česnakus nulupame ir sutriname į dubenėlį, įsiberiame į tą patį dubenėlį šašlykų prieskonių, truputis vegetos ir majonezo. Visa tai išmaišome ir imame tepti visą vištą. Ištepame išorą, vidų net pakišame ranką po krutinėlės oda. Tuomet padedame vištą į šoną (višta turi būti uždengta, kad neįeitų oro) ir imamės bulvių.
Bulves nulupame, nuplauname ir pjauname per pusę sudedame į dubenį, įberiame pipirų ir vegetos pagal skonį, majonezo (priklauso nuo bulvių kiekio). Išmaišome ir paliekame 3-4 val., kartu su višta.
Marinuotą vištą ir bulves dedame į skardą ir šauname į įkaitintą orkaitę iki 180 laipsnių. Kepti apie pusantros valandos. Garnyras priklauso nuo jūsų skonio :)
Skanaus :)