Akcijos.lt - maisto prekių akcijų leidiniai vienoje vietoje.
Gaminimo instrukcija:
Supjaustytus skiltelėmis obuolius užberti cukrumi, sumaišyti ir laikyti uždengus kambario temperatūroje 12-24 val.
Po to atsiradusias sultis nupilti į emaliuotą puodą ir virti, kol liks maždaug pusė masės.
Tuomet supilti didesnę dalį obuolių skiltelių, cinamoną ir virti pamaišant ant labai stiprios ugnies, o vėliau, obuoliams sukritus, virti maišant, kol perbraukus mentele - masė greitai nesusilieja
Suberti likusias obuolių skilteles ir dar virti 2-3 min.
Baigiant virti, suberti kavą ir pavirti dar 3-4 min.
Karštą masę sukrėsti į sūrmaišius, išklotus kepimo popieriumi ar plėvele. Gerai suslėgti.