Akcijos.lt - maisto prekių akcijų leidiniai vienoje vietoje.
Gaminimo instrukcija:
Susipjaustome obuolius plonais griežinėliais.
Išlydome sviestą. Supilame jį ant cukraus ir vanilinio cukraus. Išmaišome. Sudedame kiaušinius. Išsukame. Į jau turimą masę beriami miltai ir kepimo milteliai. Gerai išmaišome. Gauta masė, laikui bėgant, stingsta. Pusę tešlos padengiame į riebalais išteptą kepimo formą. Kad masė mažiau liptų prie šaukšto ar rankų, reikėtų įnagį vis pamirkyti šaltame vandenyje.
Paklojame visus obuolius ant tešlos. Tada ant jos dedame su kondensuotu pienu sumaišytą varškę. Uždedame likusią tešlos dalį.
Pyragas kepamas 175 C temperatūroje 30 min.
Iškepęs apibarstomas cinamonu bei cukraus pudra (papuošimui aš dar dėjau cinamono lazdelę). Derėtų palaukti, kol atauš, nes užbarstytas cukrus išsilydys.