Paieška
Reklama

Nuostabus arbūzinis šerbetas

  • 0 0 0
3 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 4
Ingredientai:
  • Arbūzai, minkštimas , 600 gr.;
  • Cukrus , 3 v.š.;
  • Citrina, žalia , 1 vnt.;
  • Romas , 2 v.š.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Arbūzą nuplauti, nusausinti, supjaustyti, išimti sėklas ir supjaustyti kubeliais. Kubelius dėti į sandarų indą ir dėti į šaldymo kamerą nakčiai.
  2. Citrinos sultis išspauskite į indelį, o žievę nutarkuokite.
  3. Sultis ir cukrų dėti į nedidelį puodą ir pakaitinti. Nekaitinti iki užvirimo, nes neliks vitaminų.
  4. Atvėsinkite išvirtą sirupą ir pilkite romą, išmaišykite.
  5. Išimti iš šaldymo kameros arbūzą, sumaišyti su citrinų sirupu ir elektriniu plaktuvu suplakti. Masę vėl padėti stingti ir kas valandą perplakite.
  6. Patiekti stiklinėse.

    Skanaus
Receptą atsiuntė Daiva
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2022 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]