Paieška
Reklama

Nugarinės kepsnys

  • 5.0 5 1
1 įvertinimas | 0
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų kiekis: 8
Marinatui:
  • Citrina , 1 vnt.;
  • Apelsinas , 1 vnt.;
  • Česnakai , 5 skilt.;
  • Druska , 1 žiups.;
  • Juodieji pipirai, malti , 1 žiups.;
Reikės:
  • Kiaulienos nugarinė , 1 kg;
Gaminimo instrukcija:
  1. Kiaulienos nugarinę supjaustyti 2 cm storio gabaliukais.
  2. Kiekvieną gabaliuką pamuškite virtuviniu plaktuku mėsai.
  3. Kiekvieną kiaulienos gabaliuką įtrinkite druska, pipirais ir česnaku. Kad visi prieskoniai vienodai pasiskirstytų: sugrūskite česnako skilteles ir sumaišykite su druska ir pipirais. Gautu prieskonių mišiniu ir įtrinkite mėsą.
  4. Kiaulienos gabaliukus užpilkite šviežiai spaustomis citrinos ir apelsino sultimis. Mėsą palikite 1-2 h pasimarinuoti.
  5. Mėsą kepkite susukę į foliją apie 45 minutes 180-190 laipsnių orkaitėje.
Receptą atsiuntė Laura
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2022 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]