Paieška
Reklama

Nugarinė vyno marinate

  • 0 0 0
1 įvertinimas | 0
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų kiekis: 12
Ingredientai:
  • Kiaulienos nugarinė , 2 kg;
  • Raudonas vynas , 0,5 but.;
  • Svogūnai , 1 vnt.;
  • Malti gvazdikėliai , 1 žiups.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Nugarinės paviršių negiliai įpjauti keliose vietose, įtrinti gvazdikėliais. Sumaišyti su pjaustytu svogūnu, užpilti vynu. Palikti kelioms valandoms marinuotis.
  2. Išsimarinavusią mėsą susukti į foliją ir kepti virš anglių, vis pavartant apie 40 minučių.
  3. Vėliau kepsnį galima išvynioti iš folijos ir apkepinti kraštus, kol apskrus.
Receptą atsiuntė Raimonda
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2022 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]