4 trynius ir 2 kiaušinius gerai ištrinti su sviestu, cukrumi bei vaniliniu cukrumi, supilti brendį.
Suberti miltus sumaišytus su kepimo milteliais ir gerai viską išmaišyti.
Iki standumo išplakti baltymus.
Į gautą masę sukrėsti išplaktus baltymus ir atsargiai išmaišyti.
Orkaitę įkaitinti iki 180 laipsnių, tortinę ištepti sviestu.
Tešlos pilti tiek, kad ji padengtų dugną. Kepti maždaug 7 minutes kol pagels.
Ant pirmojo sluoksnio pilti naują sluoksnį tešlos ir kepti kol pagels. Taip iškepti visą tešlą – nuo kantrybės priklauso, kiek gražiai dryžuotas bus kepinys. Aš visą tešlą iškepu padarydama apie 6-7 sluoksnius.
Šiek tiek pravėsusį tortą aplieti tirpintu šokoladu.