Paieška
Reklama

Niujorko pyragas

  • 3.9 5 7
7 įvertinimai | 2
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 12
Tešlai:
  • Kiaušiniai , 6 vnt.;
  • Sviestas , 250 gr.;
  • Cukrus , 1,5 stikl.;
  • Vanilinas , 1 a.š.;
  • Brendis , 3 v.š.;
  • Miltai , 1 stikl.;
  • Kepimo milteliai , 3 a.š.;
Glajui:
  • Šokoladas, baltasis , 1 pak.;
  • Šokoladas, juodasis , 1 pak.;
Gaminimo instrukcija:
  1. 4 trynius ir 2 kiaušinius gerai ištrinti su sviestu, cukrumi bei vaniliniu cukrumi, supilti brendį.
  2. Suberti miltus sumaišytus su kepimo milteliais ir gerai viską išmaišyti.
  3. Iki standumo išplakti baltymus.
  4. Į gautą masę sukrėsti išplaktus baltymus ir atsargiai išmaišyti.
  5. Orkaitę įkaitinti iki 180 laipsnių, tortinę ištepti sviestu.
  6. Tešlos pilti tiek, kad ji padengtų dugną. Kepti maždaug 7 minutes kol pagels.
  7. Ant pirmojo sluoksnio pilti naują sluoksnį tešlos ir kepti kol pagels. Taip iškepti visą tešlą – nuo kantrybės priklauso, kiek gražiai dryžuotas bus kepinys. Aš visą tešlą iškepu padarydama apie 6-7 sluoksnius.
  8. Šiek tiek pravėsusį tortą aplieti tirpintu šokoladu.
Receptą atsiuntė Ilona
Komentarai
Ingrida (2011-05-04 11:18:51)
tikrai labai skanus tortas.. :) tik reikia kantrybės darant sluoksnius :)
Lauryte (2011-05-04 11:18:51)
mmmmmmmmmmmm... turbut labai skanus tortas
Tavo komentaras
Vardas:
El. paštas: Nerodomas viešai
Tavo komentaras apie šį receptą:
Išsiųsti

Panašūs receptai

Daugiau receptų
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2020 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt