Paieška
Reklama

Netradicinė lazanija su varške ir špinatais

  • 3.7 5 3
3 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 10
Padažui:
  • Pienas , 500 ml;
  • Sviestas , 3 v.š.;
  • Miltai , 2 v.š.;
Lazanijai:
  • Varškė , 350 gr.;
  • Lazanijos lakštai , 250 gr.;
  • Špinatai , 250 gr.;
  • Fermentinis sūris , 250 gr.;
  • Kiaušiniai , 2 vnt.;
  • Svogūnai , 2 vnt.;
  • Pomidorų pasta , 1 pak.;
  • Krapai , 1 pund.;
  • Bazilikas , 1 pund.;
  • Druska , 1 žiups.;
  • Pomidorų pasta , 1 pak.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Nulupkite sovūnus ir supjaustykite. Pakepinkite svieste, tuomet į keptuvę sudėkite špinatus. Viską išmaišykite. Kelias minutes patroškinkite ir palikite atvėsti.
  2. Apkepintus produktus sudėkite į varškę. Išmaišykite. Sudėkite pusę tarkuoto sūrio, įmuškite kiaušinius, prieskonius ir supjaustytus žalumynus. Viską išmaišykite.
  3. Padažui: kitoje keptuvėje ištirpinkite sviestą, sudėkite miltus, maišykite ir pakepkite 1 minutę.
  4. Nenustokite maišyti ir supilkite pieną. Šiek tiek pavirkite, kad padažas sutirštėtų. Pabarstykite druskos ir pipirų.
  5. Lakštus po vieną šiek tiek apvirkite (po vieną tam, kad nesupiltų).
  6. Kepimo indą padenkite pomidorų pasta.
  7. Uždėkite sluoksnį lazanijos lakštų. Tuomet pusę varškės įdaro. Tuome dėkite antrą sluoksnį lakštų ir vėl varškę. Jums reikės ir trečio lazanijos lakštų sluoksnio. Ant viršaus užpilkite padažą ir pabarstykite likusia puse sūrio.
  8. Uždenkite folija ir kepkite orkaitėje, įkaitintoje iki 200 laipsnių, 40-50 minučių. Likus 10 minučių iki kepimo pabaigos, foliją nuimkite, kad apskrustų.
Receptą atsiuntė Simona
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2022 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]