Paieška
Reklama

Negro pilvas

  • 3.3 5 11
11 įvertinimų | 0
Kategorijos: Pyragų receptai, Kepiniai
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 4
Padažui:
  • Grietinė , 200 gr.;
  • Cukrus , 200 gr.;
  • Kakava , 80 gr.;
Tešlai:
  • Miltai , 300 gr.;
  • Kiaušiniai , 5 vnt.;
  • Kakava , 100 gr.;
  • Cukrus , 200 gr.;
  • Sviestas , 1 pak.;
  • Kepimo milteliai , 2 a.š.;
Papuošimui:
  • Pabarstukai , 1 pak.;
Akcijos.lt - maisto prekių akcijų leidiniai vienoje vietoje.
Gaminimo instrukcija:
  1. Įmušti 5 kiaušinius. Juos gerai išplakti, supilti visus miltus, taip pat gerai išmaišyti. Ištirpinti pakelį sviesto ir jį supilti į dubenį. Supilti cukrų ir kakavą, kad tešla pasidarytų rudos spalvos. Įdėti kepimo miltelių.
  2. Skardą padengti folija ir patepti aliejumi. Tešlą supilti į skardą ir kepti apie 20-30 min. 200 laipsnių pagal Celsijų temperatūroje.
  3. Kol tešla kepa galima padaryti padažą: grietinę, cukrų ir kakavą išmaišyti puode ir užvirti ant nedidelės ugnies, kol pradės kunkuliuoti.
    Kai tešla jau bus iškepus, palaukti kol ji atvės ir perpjauti horizontaliai per pusę.
  4. Ant apatinės dalies patepti kremu, uždėti viršutinę dalį ir taip pat ištepti kremu. Pabarstyti pabarstukais ir įdėti į šaldytuvą, kol sustings.
    Skanaus.;)
Receptą atsiuntė Gabrielė
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2023 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]