Paieška
Reklama

Napoleonas iš sluoksniuotos bemielės "Mantingos" tešlos

  • 3.5 5 2
5 įvertinimai | 0
Kategorijos: Tortų receptai, Kepiniai
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų kiekis: 20
Ingredientai:
  • Sviestas , 200 gr.;
  • Kondensuotas pienas , 1 skard.;
  • Tešla, MANTINGA bemielė (sluoksniuota) , 500 gr.;
  • Vanilinis cukrus , 3 a.š.;
Gaminimo instrukcija:
Kiekvieną tešlos gabalėlį perpjauname pusiau, iškočiojame labai plonai. Kiekvieną lakštą subadome šakute kad labai nesipustu.
Kepame iki 200°C temp. įkaitintoje orkaitėje apie 6 - 8 min, kiekvieną atskirai.
Kol kepa, išsukame sviestą su vaniliniu cukrumi ir į jį supilame indelį sutirštinto pieno. Masę išsukame iki vientisos masės.
Į torto formą įdėti maistinę plėvelę, tada sluoksniuoti lakštus su kremu. Kadangi jis trapus tai gražiai susiformuos formoje ir nereikės apipjauti kraštų. Sutepus įdėti į šaldytuvą bent parai
Receptą atsiuntė Svetlana
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2021 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]