Paieška
Reklama

Naminiai koldūnai

  • 4.8 5 4
4 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 4
Įdarui:
  • Vištienos filė , 350 gr.;
  • Morka , 2 vnt.;
  • Česnakas , 1 skilt.;
Tešlai:
  • Miltai , 350 gr.;
  • Grietinėlė , 120 ml;
  • Kiaušiniai , 1 vnt.;
Reikės:
  • Druska , 0,5 a.š.;
  • Sviestas , 20 gr.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Kiaušinį išplakiau su grietinėle. Subėriau miltus ir išminkiau tešlą.
  2. Tešlą iškočiojau plonai ant miltais pabarstyto stalo.
    Su stikline išspaudžiau maždaug 4 cm skersmens rutuliukus.
  3. Ant vieno tešlos rutuliuko dėjau įdaro šaukštelį ir ant viršaus uždėjau antrąjį tešlos rutuliuką. Užspaudžiau kraštus, kad įdaras neiškristų. Tą patį padariau su visais koldūnais, kol neliko tešlos ir įdaro.
  4. Įdaras: vištienos filė supjaustyta labai smulkiais kubeliais (galima ir sumalti) ir sumaišyta su pakepintomis morkomis ir sugrūstu česnaku. Sviestą ištirpinau keptuvėje ir 1 min. pakepinau morkas.
  5. Koldūnus rekia virti 4-5 min. pasūdytame vandenyje.
  6. Sūnui tai skaniausias pietų patiekalas. :)
Receptą atsiuntė Olga
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2022 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]