Paieška
Reklama

Morkų sriuba su imbieru ir citrina

  • 5.0 5 1
1 įvertinimas | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 4
Sriubai:
  • Vanduo , 1 l;
  • Bulvės , 1 vnt.;
  • Svogūnai , 1 vnt.;
  • Morkos , 600 gr.;
  • Česnakai , 2 skilt.;
  • Citrina , 1 vnt.;
  • Imbieras , 1 gab.;
  • Alyvuogių aliejus , 3 v.š.;
  • Druska , 1 žiups.;
  • Juodieji pipirai, malti , 1 žiups.;
Akcijos.lt - maisto prekių akcijų leidiniai vienoje vietoje.
Gaminimo instrukcija:
  1. Vidutinio dydžio bulvę, svogūną ir morkas supjaustome kubeliais.
  2. Česnaką sugrūdame, 5-6 cm imbiero gabaliuką sutarkuojame smulkia tarka.
  3. Svogūną, bulvę ir morkas sudedame į užvirintą vandenį. Verdame apie 15-20 minučių.
  4. Imbierą, česnaką, prieskonius, 1 šaukštą citrinos žievelės (tarkuotos), pakepiname keptuvėje apie 5 minutes.
  5. Į puodą sudedame keptuvės turinį ir įspaudžiame citrinos sulčių (pagal skonį, galima mažiau ar daugiau).
  6. Paverdame iki 5 minučių ir nukeliame nuo ugnies. Sriubą sutriname ir galima skanauti. :)
Receptą atsiuntė Galina
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2023 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]