Paieška
Reklama

Morenginės parmezano spurgos

  • 5.0 5 1
1 įvertinimas | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 10
Ingredientai:
  • kiaušinių baltymai , 3 vnt.;
  • Parmezano sūris , 100 gr.;
  • Druska , 1 žiups.;
  • Aliejus , 0,5 l;
Gaminimo instrukcija:
  1. Baltymus išplakame su žiupsneliu druskos iki putų.
  2. Parmezano sūrį labai smulkiai sutarkuojame.
  3. Į baltymus įmaišome sūrį.
  4. Suformuojame nedidelius rutuliukus ir dedame į verdantį aliejų.
  5. Verdame, kol gražiai parunda.
  6. Sudedame ant popierinių rankšluostėlių, kad riebalai nusivarvėtų.
Receptą atsiuntė Irma
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2020 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt